Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo on ollut koko kesän huhujen keskipisteenä. Ronaldo väitti median valehtelevan häneen liittyvässä uutisoinnissa.

Ronaldon on huhuttu olevan turhautunut Unitedissa ja halukas vaihtamaan seuraa vielä kesän siirtoikkunan aikana. Ronaldolla on sopimustaan Unitedin kanssa vuosi jäljellä. Viimeisten tietojen mukaan United olisi valmis päästämään Ronaldon lähtemään, mutta ongelmaksi on muodostunut se, ettei halukkaita seuroja ole jonoksi asti miehen kovan palkkavaatimuksen takia.

Hiljattain Athletic tiesi kertoa, että Ronaldo on syönyt Man Unitedin harjoituskeskuksessa yksin lounasta ja ollut hyvin turhautunut. Unitedin alku Valioliigassa on ollut katastrofaalinen, ja joukkue on sarjan hännillä. United hävisi ensimmäisessä ottelussaan Brightonille kotonaan 1-2 ja viime viikonloppuna Brentford antoi kotonaan Unitedille kunnon turpasaunan lukemin 4-0.

Vaikea alkukausi ei ole ainakaan vähentänyt huhuja Ronaldon ympärillä. Ronaldo kommentoi suorasukaisesti Instagramissa hänestä esitettyjä väitteitä ja lupasi kertoa totuuden pian julkaistavassa haastattelussa.

– He saavat totuuden selville, kun minusta tehty haastattelu julkaistaan muutaman viikon kuluttua. Media valehtelee. Minulla on muistio, jonka mukaan viimeisestä sadasta minusta kertovasta uutisesta vain viisi ovat pitäneet paikkansa. Kuvitelkaa, Ronaldo kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.