Casemiro siirtyi viime viikolla Real Madridista Manchester Unitediin. Manchester United maksoi Casemirosta tiettävästi noin 70 miljoonaa euroa.

Huippukeskikenttäpelaaja allekirjoitti nelivuotisen sopimuksen Manchester Unitedin kanssa, jossa on mukana myös optio viidennestä kaudesta.

Casemiro on saanut työluvan ja liittynyt Manchester Unitedin harjoituksiin, joten hänen pitäisi pelata viikonlopun sarjakierroksella.

Manchester United haastatteli uutta pelaajaansa, joka oli kiitollinen siitä, miten siirto toteutui.

– Alusta saakka Manchester Unitedin seurajohto on käyttäytynyt minua kohtaan todella hyvin ja se on jotain, mitä tarvitsin. He ovat osoittaneet minua kohtaan niin paljon lämpimiä tunteita. Siksi haluan aloittaa jo ja päästä kentälle.

– Valioliigassa pelaaminen on minulle toteutunut unelma. Valioliiga on loistava sarja. Täällä ihmiset kunnioittavat paljon pelaajia. Pelaajat kunnioittavat merkittävästi kannattajia ja tuomareita. Seurat ovat niin intohimoisia. Kun matkustat lentokentältä kaupunkiin, huomaat, miten suuressa asemassa jalkapallo on ihmisten keskuudessa. Old Traffordkin puhuu puolestaan. Olen niin onnellinen voidessani olla täällä.

Casemiro tiedostaa, millaiseen sarjaan hän siirtyi. Peli ei ole yhtä teknistä ja taktista kuin Espanjassa, mutta sen sijaan fyysisyyttä ja nopeutta riittää vaikka muille jakaa.

– Mielestäni englantilainen jalkapallo on hyvin fyysistä ja kovaa. Pidän eniten siitä, että kaikki täällä ovat reiluja. Pelaajat, tuomarit ja kannattajat ovat reiluja, vaikka itse peli olisikin hyvin fyysistä. Tietenkin jalkapalloon kuuluu kontaktit ja kaksinkamppailut, mutta pidän siitä, miten reilusti täällä pelataan.

– Tiedämme, miten kilpailullinen sarja tämä on. Jokainen koti- ja vierasottelu on vaikea. Kaikki joukkueet ovat tasaväkisiä ja europeleihin osallistuvat kärkiseurat voivat hävitä sarjataulukon häntäpään joukkueille. On hienoa, miten kilpailullinen tämä sarja on.