Arsenaliin viime kesänä Benficasta hankittu laitapuolustaja Nuno Tavares ei Lontoossa vaikuttanut kaikkien aikojen kovimmalta tulokkaalta seuraan.

22-vuotiaan vasemman laidan pelaajan nimi mainittiin usein maalien yhteydessä, tosin useimmin omaan päähän tulleiden sellaisten. Kun tänä kesänä Kieran Tierneyn vaihtoehdoksi Arsenaliin saapui Oleksandr Zinchenko, oli Tavaresin siirto toisaalle melko selvä asia. Portugalilaiselle etsittiin koko ajan nimeonaan lainaa, jollainen lopulta löytyikin Marseillesta.

Ranskan liigan suuriin kuuluvassa joukkueessa asiat ovat alkaneet luistaa, jopa hämmentävällä tavalla. Tavares osui joukkueelle avauspelissään, ja pelaa tätä kirjoitettaessa uransa toista Ligue 1 -ottelua.

Kun Marseillen ja Jere Urosen (penkillä) seura Brestin välistä vääntöä oli käyty 37 minuuttia, Tavares onnistui maalinteossa jälleen. Syötön tarjoili toinen uusi Marseille-nimi, Jonathan Clauss.