Nyt voidaan puhua hyvästä startista: Aaron Ramsey osui uransa ensimmäisellä Ligue 1 -kosketuksella!

© Kuva: Getty Images

Arsenalissa kasvanut, sittemmin Juventusta ja Rangersia edustanut keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey hakee uutta nousua uralleen Ranskasta, eikä ainakaan ensimmäinen kosketus Ligue 1 -peleihin lupaa huonoa.

OGC Niceen virallisesti kuusi päivää sitten siirtynyt walesilainen aloitti sunnuntain Toulouse-ottelun Lucien Favren luotsamaan vierasjoukkueen penkiltä.

Nice jäi 20. peliminuutilla tappiolle, ja Favre haki toisella jaksolla lisävirtaa tekemällä neljä vaihtoa. Viimeisessä näistä, 77. peliminuutilla Ramsey otti Calvin Stengsin paikan nurmella. Seuraavalla peliminuutilla 31-vuotias onnistui maalinteossa, komealla ykköskosketuksen pommilla vasempaan yläkulmaan. Kyse oli myös Ramseyn ensimmäisestä pallokosketuksesta Ranskan liigaotteluissa.

Toulouse-Nice päättyi lukemiin 1-1.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.