Paul Pogban isoveli Mathias Pogba on julkaissut erikoisia uhkausvideoita sosiaalisessa mediassa. Videoilla jalkapallotähden veli kertoo aikovansa paljastaa arkaluontoista sisältöä pikkuveljestään Pogbasta ja PSG-tähti Kylian Mbappésta.

Mathias Pogballa on omien sanojensa mukaan todisteita siitä, että hänen veljensä olisi valehdellut loukkaantumisistaan, pelannut sopupeliä ja vuotanut seuransa taktiikoita.

Paul Pogba palasi tänä kesänä Juventukseen päätettyään sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa.

– Ranskalainen, englantilainen, italialainen ja espanjalainen yleisö, toisin sanoin koko maailma ansaitsee tietää tiettyjä asioita. Myös Ranskan maajoukkue, veljeni kannattajat, Juventus ja veljeni joukkuetoverit ja hänen yhteiskumppaninsa, Mathias Pogba aloitti videolla.

– Heidän on pystyttävä tekemään päätös, ansaitseeko hän sen rakkauden, kunnioituksen ja rakkauden ihmisiltä. Ansaitseeko hän paikan Ranskan maajoukkueessa ja pelata MM-kisoissa. Ansaitseeko hän avata Juventuksessa.

– Onko hän luotettava henkilö, jonka jokainen pelaaja ansaitsee rinnalleen.

Videon lopuksi huomio kääntyi Pogban Ranskan maajoukkuetoppari Mbappéen.

– Aion kertoa tärkeitä asioita hänestä. Todisteet ja muut elementit tulevat vahvistamaan sanojani, Mathias Pogba vihjasi Mbappésta.

Toistaiseksi ei ole tietoa, mikä on rikkonut Pogban veljesten välit. Jäämme odottamaan, mitä uhatut paljastukset pitävät sisällään.