Skotlantilainen Motherwell FC etsii parhaillaan kuumeisesti uutta päävalmentajaa. Huhuissa seuraan on yhdistetty muun muassa KuPSin päävalmentaja Simo Valakari.

Seura antoi viime perjantaina Graham Alexanderille potkut, jonka jälkeen käynnistyi toden teolla uuden päävalmentajan kartoitus. BBC uutisoi tiistaina, että Simo Valakari olisi hakenut työpaikkaa. KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen kommentoi lyhyesti väitteitä MTV Urheilulle.

– Meillä ei ole tietoa siitä, onko hän työpaikkaa hakenut vai ei. Mitään emme ole kuulleet hänen lähdöstään. Simo olisi ihan varmasti kertonut jos näin olisi. Meillä on todella läheiset ja hyvät välit, Heiskanen sanoi.

SuomiFutiksen tietojen mukaan Motherwell on kartoittanut uutta päävalmentajaa viime viikon torstaista lähtien. Seuralla on tällä hetkellä useita valmentajavaihtoehtoja, joista se tulee tekemään lopullisen valintansa. Valmentajalistan sisällöstä ei ole tarkkaa tietoa, mutta oletettavaa on, että Valakari on yksi mahdollisista nimistä.

Seuran hallitus kokoontuu loppuviikosta rajaamaan vaihtoehtoja, jonka jälkeen valitut valmentajat kutsutaan haastatteluihin. Näin ollen Valakarin osalta tilanteeseen on tulossa luultavasti pian selvyyttä. Mikäli hänet kutsuttaisiin haastatteluun, niiden on tarkoitus tapahtua ensi viikolla.