Euroopan suurseurojen tavoittelema slovenialaishyökkääjä Benjamin Šeško on päättänyt jäädä Red Bull Salzburgiin, kertoo Sky Sports.

Šeško, 19, on edustanut Salzburgia vuodesta 2019 lähtien. 195-senttinen hyökkääjä antoi viime kauden lopulla ja tämän kesän harjoitusotteluissa erittäin vahvoja näyttöjä nousten useiden huippuseurojen ostoslistalle.

Kesän aikana muun muassa Real Madridin, Chelsean ja Manchester Unitedin on kerrottu tavoittelevan nuorta slovenialaista, joka kuitenkin haluaa pelata vielä ainakin yhden kauden Itävallassa.

– Tietojemme mukaan Šeško haluaa jäädä Salzburgiin vielä vuodeksi, jotta hän voi ottaa samanlaisen harppauksen kuin Erling Håland. Se on Šeškon suunnitelma. Viimeistään ensi kesänä hän saa todella hyvän sopimuksen, sanoo Sky Sportsin toimittaja Marko Stankovic.