Yhdysvaltain jalkapallomaajoukkueen kirkkain tähti Christian Pulisic ei saa haluamaansa lainasiirtoa, uutisoi The Athletic.

Chelseaa edustava Pulisic, 23, olisi halunnut siirtyä täksi kaudeksi lainalle saadakseen säännöllistä peliaikaa ennen MM-kisoja. Chelseassa laitahyökkääjä on istunut pääasiassa penkillä ja saanut kauden neljässä ensimmäisessä valioliigaottelussa peliaikaa ainoastaan 76 minuuttia.

The Athleticin mukaan Pulisic keskusteli hiljattain Chelsean uuden amerikkalaisomistaja Todd Boehlyn kanssa ja kertoi halustaan ​​löytää lainaseura, jossa hän voi pelata säännöllisemmin. Pulisic oli jopa valmis jatkamaan kesään 2024 asti ulottuvaa sopimustaan, jotta lainasta tulisi Chelsealle mieluisampi, mutta siitä huolimatta hänen maanmiehensä päätti olla hyväksymättä lainasiirtoa.

USA:n maajoukkueen kantaviin voimiin lukeutuvan Pulisicin kerrotaan pettyneen pahasti Boehlyn päätökseen, etenkin kun lontoolaisseura suostui lainaamaan niin ikään vähälle vastuulle jääneen Callum Hudson-Odoin Bayer Leverkuseniin.