Valioliigaseura Evertonia edustava Anthony Gordon haluaa siirtyä Chelseaan, uutisoi The Athletic.

The Athleticin toimittaja David Ornsteinin mukaan Gordon, 21, on ilmoittanut lähtöhalustaan sekä Evertonin seurajohdolle että seuran manageri Frank Lampardille.

Ornsteinin tietojen mukaan Evertonin nuori tähtipelaaja haluaa päästä pelaamaan Mestarien liigaa, ja hän myös uskoo, että hänellä on parempi mahdollisuus murtautua Englannin MM-kisajoukkueeseen, jos hän pelaa Chelseassa. Tästä voi olla montaa mieltä, sillä Evertonissa hän on joukkueen ykköstähti ja vakiavaaja, kun taas Chelseassa peliaika saattaa olla kortilla.

Athletic kertoo uutisessaan, että Chelsea on tekemässä Evertonille peräti 60 miljoonan punnan tarjouksen. Summasta 10 miljoonan punnan osuus olisi sidonnainen bonuspykäliin.

Chelsea on jo aiemmin tänä kesänä tehnyt tarjouksen Gordonista, kuten myös Newcastle ja Tottenham. Everton on kuitenkin hylännyt kaikki saamansa tarjoukset, eikä merseysidelaisseura ole halukas luopumaan kasvatistaan.

Gordon on yksi tämän vuosituhannen lupaavimmista, ellei jopa lupaavin pelaaja sitten vuoden 2002 ja Wayne Rooneyn, joka on ponnistanut Evertonin akatemiajoukkueesta seuran ykkösmiehistöön.