Huuhkajissa 21 kertaa esiintynyt laitapuolustaja Albin Granlund on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen IFK Mariehamnin kanssa.

Granlund, 32, on ollut vailla seuraa jätettyään aiemmin tänä kesänä puolalaisen Stal Mielecin, jota hän edusti 1,5 vuoden ajan. Ulkomailla hän on pelannut myös ruotsalaisessa Örebrossa.

IFK Mariehamn on Granlundille tuttu seura vuosilta 2014-2017, jolloin hän pelasi Grönvittin väreissä 119 ottelua. Noina vuosina palkintokaapiin kertyi yksi Veikkausliigan ja yksi Suomen Cupin mestaruus.

Granlund on harjoitellut Mariehamnin kanssa jo kesäkuun lopun jälkeen, ja hän on käytettävissä heti sunnuntaina sarjaottelussa Ilvestä vastaan.

– Tuntuu hyvältä palata IFK Mariehamniin. Minulla on mahtavia muistoja edellisestä jaksostani seurassa ja pääsin silloin kokemaan joitain urani huippuhetkiä. Näen ryhmässä paljon potentiaalia ja toivon voivani tuoda oman korteni kekoon sen osalta, että syksy olisi Grönvittille menestyksekäs, kommentoi Granlund uuden seuransa sivuilla.

IFK Mariehamn on 18 ottelun jälkeen Veikkausliigassa kymmenentenä, neljä pistettä edellä FC Lahtea ja kymmenen pistettä edellä Helsingin IFK:ta.

IFK Mariehamn

@IFKMariehamn
𝗔𝗟𝗕𝗜𝗡 𝗚𝗥𝗔𝗡𝗟𝗨𝗡𝗗 - Välkommen tillbaka! ✍️💚

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, och Albin Granlund har kommit överens om ett spelarkontrakt som gör att han förstärker laget för resten av 2022.

Läs mer här ➡️ ifkfotboll.ax/nyheter/albin-…

#Veikkausliiga #IFK1919 #Huuhkajat