AS Roman tähtipelaajiin lukeutuvan Nicolò Zaniolon ympärillä pyöri pitkään siirtohuhuja.

Keväällä italialaismediassa uutisoitiin laajasti Juventuksen kiinnostuksesta Zanioloa kohtaan.

Paulo Dybala jätti Juventuksen ja torinolaisjätin kerrottiin haluavan Zaniolon argentiinalaistähden korvaajaksi. Myös Zaniolo oli tiettävästi halukas vaihtamaan maisemaa kohti Pohjois-Italiaa ja Torinoa, mutta lopulta AS Roman vaatima siirtosumma oli Juventukselle liian suuri.

Dybala päätyi lopulta Zaniolon joukkuetoveriksi AS Romaan.

Urallaan vakavista polvivammoista kärsineen Zaniolon nykyinen sopimus AS Roman kanssa päättyy kesällä 2024.

Italialaismedian mukaan AS Roman seurajohto on aloittanut jatkosopimusneuvottelut Zaniolon agentin kanssa.

23-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja jäisi mielellään AS Romaan, jos osapuolet pääsevät yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta. Italian A-maajoukkuepelaaja on edustanut AS Romaa yli neljän vuoden ajan.

AS Roman urheilutoimenjohtaja Tiago Pinton mukaan Zaniolo ei ollut jättämässä seuraa tänä kesänä.

– Hän ei ollut koskaan lähellä siirtoa. Viime kausi oli Nicolòlle uusi alku. Tästä kaudesta tulee parempi. Zaniolo ei ole koskaan ollut meille ongelma. Hän on nuori pelaaja, joka on onnellinen AS Romassa. Nyt hänen ykköstavoite on kuntoutua loukkaantumisesta, Pinto totesi viitaten Zaniolon olkapäävammaan.

Upeasti Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen selviytynyt HJK pelaa AS Roman kanssa samassa lohkossa. Jos Zaniolon paluuaikataulu menee suunnitelmien mukaan, palannee hän pelikentille juuri HJK-ottelussa Roomassa muutaman viikon päästä. Zaniolo totesi aiemmin tällä viikolla palaavansa kahden viikon sisällä tositoimiin.