Ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmannin tilanne Atlético Madridissa on herättänyt runsaasti keskustelua viime aikoina.

Griezmannin, 31, tiedetään kuuluvan päävalmentaja Diego Simeonen luottopelaajiin, mutta hänen peliminuuttinsa kielivät muuta.

Ranskalaiskärki on ollut kentällä kauden jokaisessa sarjaottelussa, mutta hän on aloittanut kaikki kolme peliä vaihtopenkillä ja päässyt viheriölle vasta tunnin jälkeen. Vähäisestä peliajastaan huolimatta hän on iskenyt kaksi osumaa La Ligassa.

Griezmann pelaa Atlético Madridissa lainalla Barcelonasta sopimuksella, joka sisältää lehtitietojen mukaan 40 miljoonan euron ostolausekkeen. Atléticon on pakko lunastaa Griezmann itselleen ensi kesänä kyseisellä summalla, jos hän pelaa keskimäärin yli 30 minuuttia otteluissa, joissa hän on käytettävissä. Madridilaisseura ei kuitenkaan halua maksaa Griezmannista niin isoa summaa.

Jos ostolausekkeen ehdot eivät täyty, Griezmann palaa ensi kesänä Barcelonaan tai seurojen on neuvoteltava hänen hintalappunsa uudestaan. Atlético ja Barcelona ovat tiettävästi jo aloittaneet keskustelun aiheesta, mutta Griezmann on toistaiseksi joutunut jupakan kärsijäksi.

Simeonelta kysyttiin Griezmannin tilanteesta lehdistötilaisuudessaan, ja argentiinalaisvalmentaja antoi ymmärtää, että hän tekee mitä Atléticon seurajohto vaatii.

– Olette tunteneet minut kymmenen vuotta. Olen seuran mies ja tulen aina olemaan.

– On parempi pelata 30 minuuttia hyvin kuin 60 minuuttia huonosti.