Christophe Galtier siirtyi kesällä Nicen päävalmentajan paikalta PSG:n peräsimeen.

Galtier valmensi viime kauden Niceä. Nice sijoittui Ranskan pääsarjassa viidenneksi.

Nicen urheilutoimenjohtajana kolmen vuoden ajan työskennellyt Julien Fournier poistui seurasta samaan aikaan Galtierin kanssa.

Nykyään Parman seurajohdossa työskentelevä Fournier käväisi RMC:n haastattelussa. Fournierin mukaan hänellä on sellaista tietoa, joka paljastuessaan aiheuttaisi Galtierille melkoisia seuraamuksia.

– On selvää, että kaikki tietävät, millaiset välit meillä oli kauden alusta saakka. Ne olivat kaoottiset. Totta puhuen jos kertoisin ne todelliset syyt, miksi riitelimme, ei Galtier astuisi enää koskaan yhteenkään pukukoppiin Ranskassa tai Euroopassa. Pidän suuni kiinni sen suhteen, Fournier totesi, eikä lähtenyt paljastamaan tietojaan.

– Emme riidelleet jalkapalloilullisista asioista, vaan jostain, joka on mielestäni paljon vakavampaa. Se heijastui epäsuorasti jalkapalloon. Nämä ovat asioita, jotka todella vaikuttivat minuun. Niin se kausi kului. Olimme molemmat mahdollisimman ammattimaisia, jottei tilanteemme vaikuttaisi negatiivisesti joukkueeseen. Ero koitti myöhemmin.

Galtierin PSG on aloittanut kauden vakuuttavasti. Se johtaa Ranskan pääsarjaa kahden pisteen erolla Marseilleen. Lisäksi PSG on voittanut Mestarien liigan lohkovaiheessa molemmat ottelunsa.