Cristiano Ronaldon alkukausi on ollut vaikea.

37-vuotias hyökkääjä on menettänyt avauskokoonpanon paikkansa Manchester Unitedissa. Ronaldo on päässyt vain kerran avaukseen Valioliigassa, ja siitäkin on pyörähtänyt jo yli kuusi viikkoa.

Kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, on Ronaldo pelannut tällä kaudella kymmenessä ottelussa, joissa on syntynyt yksi maali.

Pelaajaurallaan muun muassa Real Madridia, AC Milania ja Italian A-maajoukkuetta edustanut Antonio Cassano toivoo Ronaldon lopettavan pelaajauransa.

– Ronaldon kaltaisen pelaajan pitäisi ymmärtää lopettaa uransa, kun hän on hyytymäisillään. Sama laki koskee jokaista urheilulajia. Lopeta jo urasi! Ronaldo on voittanut kaiken mahdollisen ja ollut todellinen supertähti.

– Hän on ansainnut valtavasti rahaa, eikä hän ole enää edes avauskokoonpanon pelaaja Manchester Unitedissa, Cassano muistutti Muschio Selvaggio -podcastissa.

Helmikuussa 38 vuotta täyttävän Ronaldon sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Ronaldo totesi hiljattain haluavansa pelata vielä kesän 2024 EM-lopputurnauksessa.