Ranskan Ligue 1:ssa pelaava OGC Nice lähti kuluvaan kauteen kovin odotuksin.

Viime kaudella Ligue 1:ssa viidenneksi sijoittunut Nice vahvisti kesän aikana miehistöään lukuisilla nimimiehillä. Ranskalaisseuran haaviin tarttuivat muun muassa Tanskan maajoukkuetähdet Kasper Schmeichel ja Kasper Dolberg, keskikenttäpelaajat Aaron Ramsey ja Ross Barkley sekä laitahyökkääjä Nicolas Pépé.

Alkukausi on ollut kuitenkin vaikea. Kahdeksasta ottelusta on irronnut vain kahdeksan pistettä ja maalinteossa joukkue on onnistunut ainoastaan viisi kertaa.

Kentän ulkopuolisetkaan asiat eivät ole kunnossa. Ranskalaislehti RMC Sportin mukaan ykkösvahdiksi kaavailtu Schmeichel on käyttäytynyt Nizzassa epäammattimaisesti ja jättänyt noudattamatta joukkueen yhteisiä sääntöjä.

Eikä siinä vielä kaikki. Päävalmentajana toimiva Lucien Favre on heikkojen tulosten johdosta potku-uhan alla ja hänen korvaajaksi on kaavailtu Mauricio Pochettinoa.

Perjantaina Nicen puheenjohtaja Jean-Pierre Rivère kertoi, ettei seuralla ole aikomusta erottaa Favrea tehtävästään. Hän myös vakuutti ettei seura ole ollut yhteydessä Pochettinoon.

Rivèren kommentit joutuivat vain alle vuorokausi myöhemmin huonoon valoon.

Fabrizio Romanon mukaan Nice kuitenkin oli kuitenkin todellisuudessa ottanut yhteyttä Pochettinoon, mutta argentiinalaisluotsi kieltäytyi tehtävästä. Olettaen tämän pitävän paikkaansa, Nicen seurajohto valehteli päin naamaa kannattajilleen ja antoi varsin selkeän epäluottamuslauseen Favrea kohtaan.