Dejan Kulusevski siirtyi tammikuussa Juventuksesta lainalle Tottenhamiin.

Kulusevski on saanut itsestään parhaan irti Tottenhamissa ja pelaa huomattavasti parempaa jalkapalloa kuin Juventuksessa.

Laitahyökkääjä totesi hiljattain La Gazzetta dello Sportin haastattelussa, että Tottenhamissa hän on päässyt fyysisesti parempaan kuntoon.

– Tottenhamissa kroppanikin on muuttunut. Saan kiittää siitä kuntosalilla tehtyjä harjoitteita. Teemme paremmin töitä kuin Italiassa, ja se on Conten ansiota. Massimiliano Allegriin verrattaessa Conte on täysin erilainen.

Corriere della Sera haastatteli fysiikkavalmentaja Stefano Fiorinia. Fiorini kritisoi italialaisseurojen harjoitusmetodeita. Fiorinin mukaan Italiassa keskitytään pitkälti vain taktiikkaan. Fyysinen puoli jää paitsioon.

– Harjoittelet vähän ja huonosti. Annat paljon enemmän painoarvoa taktiselle puolelle kuin fyysiselle harjoittelulle. Se on fakta. Joukkueilla on liikaa liian pienen intensiteetin harjoituksia. Ihmisen kroppa on kuin moottori. Jotta kropan kanssa voi kilpailla, on harjoitteluissa pidettävä yllä kovaa intensiteettiä. Muussa tapauksessa kroppa menee hajalle ensimmäisessä spurtissa.

– Englannissa joukkueet harjoittelevat juoksemalla. Ei pelkästään pallon kanssa kuin täällä Italiassa. Heillä rytmi on paljon suurempi, mutta silti meidän pelaajat loukkaantuvat enemmän. Tämä on absurdia.