Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelatulla MLS-kierroksella nähtiin harvinainen temppu, kun Atlanta Unitedin meksikolaistoppari Juan José Purata teki hattutempun.

Atlanta Unitedin ja Toronto FC:n välinen ottelu päättyi kotijoukkueen 4-2-voittoon. Ottelun kaikki maalit nähtiin toisella puoliajalla.

Puratan illan ensimmäinen osuma syntyi heti toisen jakson alussa. Meksikolaistoppari nousi kulmatilanteessa korkeimmalle ja puski isännät 1-0-johtoon.

Toronto tasoitti vain viisi minuuttia myöhemmin, mutta reilun tunnin pelin jälkeen Purata vei Atlantan uudelleen johtoon puskemalla pallon lähietäisyydeltä maaliin.

Kumpikin joukkue onnistui tämän jälkeen kertaalleen maalinteossa, ennen kuin Purata nikkasi ottelun päätöslukemat 4-2:een kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Puratan kolmas maali syntyi kahden ensimmäisen maalin tavoin kulmapotkutilanteesta. Kolme maalia topparilta samaan otteluun, saatika että ne kaikki syntyvät päällä, on jotain sellaista, mitä ei ihan joka päivä nähdä.

Heinäkuussa Atlantaan loppukauden mittaisella lainasopimuksella siirtynyt Purata on aloittanut MLS:ssä huimalla tavalla. Hän on tähän mennessä pelannut 13 ottelua ja tehnyt niissä yhteensä jo kuusi maalia.

Major League Soccer

@MLS
PURATA HAT TRICK

Three goals from @JuanjoPurata14 using his head!