Huuhkajissa 31 kertaa esiintynyt toppari Juhani Ojala ja skotlantilainen Motherwell ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Diili olisi jatkunut ensi kesään saakka.

Ojala, 33, siirtyi Motherwelliin vuosi sitten ja ehti esiintyä skottiseurassa 24 ottelussa.

– Hän on erinomainen ammattilainen, mutta mielestämme on molempien osapuolten edun mukaista, että hän etsii mahdollisuuksia pelata säännöllisemmin muualla, kommentoi Motherwellin manageri Steven Hammell seuran tiedotteessa.

Helsingin Jalkapalloklubista aikoinaan maailmalle lähtenyt Ojala on pelannut urallaan myös Sveitsissä, Venäjällä, Ruotsissa ja Tanskassa. Kausina 2016-2017 hän pelasi 11 ottelua Seinäjoen Jalkapallokerhossa.

Motherwell FC

@MotherwellFC
Juhani Ojala has left the club by mutual consent.

Thanks and all the best for the future, Juhani.