Andrea Ranocchia on lopettanut pelaajauransa. 34-vuotias Ranocchia ilmoitti päätöksestään perjantaina.

Ranocchia purki sopimuksensa Serie A -seura Monzan kanssa aiemmin tällä viikolla.

Ranocchia mursi pohjeluunsa elokuisessa Napoli-ottelussa. Se jäi samalla Ranocchian uran viimeiseksi otteluksi. Toppari olisi ollut kuukausikaupalla sivussa pelikentiltä, joten hän päätti lopettaa pelaajauransa.

Puolustaja allekirjoitti kesällä kaksivuotisen sopimuksen Monzan kanssa, ja olisi tienannut miljoona euroa nettona vuodessa, mutta päätti purkaa sopimuksensa, jottei Monza joudu maksamaan hänelle koko sopimuksen mukaista palkkaa.

195-senttinen toppari pelasi 21 ottelua Italian A-maajoukkueessa. Ranocchia oli kirjoilla Internazionalessa yli kymmenen vuoden ajan. Hän oli voittamassa Serie A:n mestaruutta keväällä 2021. Toukokuussa Ranocchia juhli Interin kanssa Coppa Italian mestaruutta.