HJK sai kaivettua sunnuntaina kotikentällään tarvittavan esityksen, jotta kolme pistettä jäi SJK:ta vastaan Helsinkiin. HJK:n myöhään tullut voittomaali oli erikoinen kaikkinensa.

HJK hyökkäsi oikealta laidalta. Casper Terho syötti laidalta takaviistoon, jossa Lucas Lingman oli täysin vapaana hyvässä maalintekopaikassa. Lingmanin laukaisuyritys epäonnistui kuitenkin täydellisesti.

HJK:n hyökkääjä Anthony Olusanya reagoi voimakkaasti Lingmanin epäonnistuneeseen laukaukseen vaipuen jo lähes epätoivoiseksi. Myös David Browne harmitteli selvästi Lingmanin epäonnistumista.

Tilanne muuttui kuitenkin nopeasti, kun Lingmanin laukaus löysi todella onnekkaasti Perparim Hetemajn, joka puski pallon maaliin. Olusanya ja Browne olivat yhtäkkiä täysin epäuskoisia, kun pallo olikin mennyt maaliin. Myös Lingman peitti kasvonsa, kun lopputulos oli lopulta juuri se, mitä toivottiin. Tosin pienen mutkan kautta.

– Saimme lopussa hyvän ratkaisun hienon hyökkäyksen päätteeksi Lingmanin nerokkaalla syötöllä, ja vanha maalintekijä Perpa tiesi, mihin pallo tulee, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kommentoi pilke silmäkulmassa.

– Saattaa olla, että Lingmanilla oli siinä jokin muu suunnittelma, mutta kivasti löytyi Perpan pää, apuvalmentaja Toni Korkeakunnas kommentoi naurahtaen.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
💥 Perparim HETEMAJ!!!

Perparim Hetemaj raapii Lucas Lingmanin syötöstä Klubille voiton ja kolme pistettä!

#HJK #HJKSJK #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi