Kesän siirtoikkuna sulkeutuu torstain ja perjantain välisenä yönä.

Siirtoikkunassa on nähty lukuisia suuria ja mielenkiintoisia pelaajasiirtoja, mutta vielä ikkunan viimeinenkin päivä pitää sisällään useita siirtoja.

Barcelona ja Chelsea neuvottelevat parhaillaan Pierre-Emerick Aubameyangin ja Marcos Alonson välisestä vaihtokaupasta. Chelsea maksaa Barcelonalle Alonson lisäksi yli kymmenen miljoonaa euroa. Fabrizio Romanon mukaan neuvottelut ovat edenneet pitkälle.

Chelsea on tarjonnut jopa 90 miljoonaa euroa RB Leipzigille Josko Gvardiolista. Seurojen neuvottelut topparin siirrosta jatkuvat. Jos siirto toteutuu, Chelsea lainaa hänet välittömästi takaisin RB Leipzigiin.

Copen mukaan Barcelona ja Internazionale ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen

Relevon saamien tietojen mukaan Real Madrid on valmis kuuntelemaan tarjouksia Eden Hazardista. El Largueron mukaan Marco Asensio sen sijaan jää Real Madridiin.

Romanon ja Gianluca Di Marzion mukaan Sergiño Dest on siirtymässä Barcelonasta lainalle AC Milaniin. Lainassa on mukana 20 miljoonan euron osto-optio.

Hollantilaislehti Telegraaf kertoo Chelsean tehneen 50 miljoonan euron tarjouksen Ajaxin keskikenttäpelaajasta Edson Álvarezista. Álvarez haluaisi siirtyä Valioliigaan, mutta useita avainpelaajiaan tänä kesänä myynyt Ajax ei halua heikentää enää joukkuettaan. Ajax sen sijaan lainasi Lucas Ocamposin Sevillasta.

Internazionale ja Bayer Leverkusen neuvottelivat Robin Gosensin lainasiirrosta saksalaisseuraan, mutta Sky Italyn mukaan seurat eivät päässeet sopuun. Leverkusen halusi, ettei 28 miljoonan euron osto-optio olisi pakollinen. Inter vaati osto-obligaatiota.

Cristiano Ronaldon tulevaisuudesta on puhuttu pitkään. 37-vuotias konkari on halunnut jättää Manchester Unitedin läpi kesän ja siirtyä Mestarien liigassa pelaavaan seuraan, mutta niin ei ole käymässä. Yksikään huippuseura ei halunnut Ronaldoa itselleen, ja hyökkääjä jää siten Manchester Unitediin.

Bernardo Silva vahvisti keskiviikkoiltana jäävänsä Manchester Cityyn. Silva kertoi päättäneensä jäädä nykyiseen seuraansa. Silvan mukaan hän ei missään vaiheessa saanut tarjouksia muualta.