Arthur on siirtymässä Juventuksesta lainalle Liverpooliin.

Goalin Juventus-toimittaja Romeo Agrestin mukaan kyseessä on alkaneen kauden mittainen laina.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan lainassa ei ole mukana osto-optiota, joten alustavasti Arthur palaa Juventukseen ensi kesänä.

Keskikenttäpelaaja ei kuulunut Juventus-luotsi Massimiliano Allegrin suunnitelmiin.

Arthur ei missään vaiheessa noussut Juventuksessa avainpelaajan asemaan, eikä paikka avauskokoonpanossakaan ollut suinkaan itsestäänselvyys. Arthur kärsi Juventuksessa useista loukkaantumisista ja pelasi kahden vuoden aikana yhteensä vain 42 sarjaottelussa.

Arthur ei ole ollut kertaakaan Juventuksen kokoonpanossa alkukaudella.

26-vuotias Arthur siirtyi Barcelonasta Juventukseen vaihtokaupassa Miralem Pjaniciin. Arthurista haettiin Pjanicin korvaajaa, mutta toisin kävi. Arthur ei sopinut missään vaiheessa Juventuksen, eikä varsinkaan Allegrin pelitapaan.

Romeo Agresti

@romeoagresti
#Arthur lascia Torino e vola in direzione #Liverpool: a pomeriggio le visite mediche con i Reds // Arthur is leaving for Liverpool. He'll undergo a medical with the Reds this afternoon ✈️🇬🇧 @Goalitalia @Goal