Espanjan entinen maajoukkuehyökkääjä Diego Costa on tällä viikolla testissä Valioliigan Wolverhamptonissa, kertoo BBC.

Wolverhampton etsii jälleen uutta hyökkääjää, koska sen uusi kärkipelaaja Sasa Kalajdzic loukkasi polvensa heti debyytissään.

Costa, 33, on ollut ilman seuraa tammikuusta saakka lähdettyään synnyinmaansa Brasilian pääsarjassa pelaavasta Atlético Mineirosta. Hänet muistetaan Euroopassa erityisesti ajoistaan Atlético Madridissa ja Chelseassa.

Maalintekotaitojensa lisäksi Costa on tullut tunnetuksi äärimmäisen ikävänä ja provosoivana vastustajana. Hän on usein joutunut ja hakeutunut nahisteluun vastustajien kanssa, eikä hän pelkää fyysisiä kaksinkamppailuja. Costa on kuitenkin kiistänyt väitteet siitä, että hän yrittäisi tahallaan satuttaa vastustajiaan.

Vuonna 2015 ranskalainen urheilulehti L’Équipe nimesi Costan maailman vihatuimmaksi jalkapalloilijaksi.