Englannin FA Cupissa karsinnoissa nähtiin viikonloppuna erikoinen välikohtaus, kun Blackfield & Langleyn maalivahti Connor Maseko sai suoran punaisen kortin virtsaamisesta kesken ottelun.

Blackfield & Langley ja Shepton Malletin välistä ottelua oli takana 76 minuuttia, kun Masekon joukkue sai maalipotkun. Samalla hetkellä luonto kutsui, ja maalivahti helpotti oloaan virtsaamalla kentän viereiseen pensasaitaan.

Erotuomari ei kuitenkaan katsonut Masekon temppua hyvällä, vaan näytti maalivahdille punaista korttia.

– Pallo meni rajasta yli ja me saimme maalipotkun. Hänen oli päästävä vessaan, joten hän meni pensasaitaa vasten ja vastustajan pelaajat rupesivat huutelemaan ”mitä hän tekee?” tuomarille. Tuomari meni hänen luokseen ja antoi hänelle punaisen kortin, kommentoi Blackfield & Langleyn valmentaja Conor McCarthy BBC:lle.

– Hän peitti itsensä, hän oli pensasaidan sisällä. Joskus kun on pakko mennä [vessaan], on pakko mennä.

– Olin ällistynyt. En odottanut sitä (punaista korttia). Olemme kaikki aika järkyttyneitä päätöksestä.

Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, joten joukkueet kohtaavat toisensa vielä uudelleen. Shepton Mallett ilmoitti etsivänsä ottelulle sponsoria ja kehotti ”putkimiehiä ja käymälävalmistajia” olemaan yhteydessä. Blackfield & Langley taas vitsaili sosiaalisessa mediassa, että toivottavasti joukkueen pelireissulla pidetään riittävästi vessataukoja.

Shepton Mallet AFC

@Mallet_AFC
76| Blackfield keeper is sent off for urinating in the hedge! Never seen it before. 0-0. #towncalledmallet