Ramires on lopettanut pelaajauransa.

35-vuotiaana uransa lopettanut keskikenttäpelaaja ilmoitti päätöksestään sosiaalisessa mediassa torstai-iltana.

Ramires ehti olla kahden vuoden ajan ilman seuraa. Brasilialainen Palmeiras jäi Ramiresin uran viimeiseksi seuraksi.

Ramires muistetaan parhaiten vuosistaan Chelseassa. Pelaaja edusti seuraa noin kuuden vuoden ajan. Ramires voitti Chelseassa Mestarien liigan, Valioliigan, FA Cupin ja liigacupin. Ramires jätti Chelsean vuonna 2016.

Ramires pelasi urallaan yli 50 ottelua Brasilian A-maajoukkueessa. Ramires pelasi kaksissa MM-kisoissa. Lisäksi hän edusti maataan kesän 2011 Copa Américassa.

Pelaajan ura lähti melkoiseen laskuun, kun hän siirtyi Chelseasta Kiinan pääsarjassa pelanneen JS Suningin riveihin tammikuussa 2016. Ramires pelasi seurassa kolmen ja puolen vuoden ajan. JS Suning lopetti sittemmin toimintansa.