PSG:n alkukausi on sujunut varsin mallikkaasti.

PSG ja Marseille ovat tasapisteissä Ranskan pääsarjan kärjessä. Molemmat ovat pelanneet seitsemän ottelua, joista tuloksena on kuusi voittoa ja yksi tasapeli. Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella PSG voitti Juventuksen 2-1.

Jos PSG:n alkukausi on sujunut kuin ruusuilla tanssien, voi samaa sanoa Neymarista. 30-vuotias Neymar pelaa kenties PSG-uransa parasta alkukautta. Yhdeksässä ottelussa on syntynyt kymmenen maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

DAZN haastatteli Neymaria, joka kertoi mielipiteensä maailman parhaista toppareista. Neymar puhui Antonio Rüdigerista, Virgil van Dijkista ja Raphaël Varanesta.

Neymarin mukaan Rüdiger aiheuttaa pelkoa vastustajissa.

– Pidän hänestä paljon. Hän on toppari, joka aiheuttaa pelkoa vastustajissa. Hän on hyvin iso ja vahva. Jotkut hyökkäääjät pelkäävät Rüdigeria. Minä en, mutta uskon monien pelkäävän, Neymar uskoo.

– Van Dijkia vastaan pelaaminen on vaikeaa, koska topparina hän on hyvin voimakas ja fiksu. Hän tietää, milloin on oikea aika sulkea tilat ja milloin kannattaa taklata.

Neymarin mielestä Varane on hyvin varma puolustaja, joka ei tee sen suuremmin virheitä kentällä.

– Hän on todella hyvä toppari. Varane on nopea ja fiksu. Hän sijoittuu todella hyvin. Varane on huippupelaaja, eikä hän tee juuri koskaan virheitä. Sen vuoksi hän on voittanut niin paljon.

Leo Messi siirtyi vuosi sitten PSG:hen vapaana agenttina. Neymar tiedostaa, ettei muutto Barcelonasta Pariisiin ollut Messille yksinkertaista.

– On vaikeaa tehdä niin suuri elämänmuutos, koska hän oli niin pitkään Barcelonassa ja sitten kaikki muuttui. Se on vaikeaa, mutta Messin perheen tilanne on helpottunut. Messi tuntee olevansa kuin kotonaan. Haluan Messin olevan iloinen. Haluan, että olemme iloisia yhdessä.

Lähde: MARCA