Skotlannin suurottelu, Old Firm -derby pelattiin lauantaina Celtic Parkilla.

Todella väkevästi kautensa aloittanut Celtic järjesti kotiyleisön riemuksi melkoisen näytöksen ja murskasi verivihollisensa peräti maalein 4-0.

Celtic ratkaisi ottelun jo avausjaksolla, jonka aikana se onnistui maalinteossa kolme kertaa.

Avausmaali syntyi jo kahdeksannella peliminuutilla, kun Liel Abada osui maalipuiden väliin ja vei isännät johtoon.

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Jota tuplasi johdon, ja kun Abada osui vielä toistamiseen viisi minuuttia ennen puoliaikaa, siirryttiin tauolle 3-0-lukemissa.

Toisella puoliajalla Celtic osui vielä kertaalleen. Vaihdosta kentälle tullut David Turnbull laukoi ottelun päätöslukemat 4-0:aan 78. peliminuutin kohdalla.

Huuhkajien Glen Kamara oli Rangersin avauskokoonpanossa, mutta hänet vaihdettiin kentältä ennen toisen puoliajan alkua.

Celtic on voittanut kaikki kauden kuusi ottelua yhteismaalierolla 25-1. Sarjakakkonen Rangers on Celticiä viisi pistettä perässä.