Serie A:ssa tehdään sunnuntaina sarjahistoriaa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun naiserotuomari viheltää Italiassa miesten pääsarjaottelun, kun Sassuolo ja Salernitana iskevät yhteen Serie A:n kahdeksannella kierroksella.

Italian jalkapalloliitto on valinnut Maria Sole Ferrieri Caputin ottelun erotuomariksi. 32-vuotias Ferrieri Caputi on tuomaroinut kuluvalla kaudella kaksi Serie B:n ottelua. Lisäksi hänet on nähty viheltämässä kahdesti Serie A -seurojen otteluita Coppa Italiassa.

Italian jalkapalloliitto tiedotti kesällä kuluvan Serie A -kauden tuomareista. Ferrieri Caputi on ensimmäistä kertaa mukana miesten korkeimman sarjatason tuomariryhmässä.

Nousu huipputasolle on ollut nopea, sillä Ferrieri Caputi on tuomaroinut urallaan kolme Serie B:n ottelua, ja saanut suorituksistaan hyvää palautetta. Ennen kuluvaa kautta Ferrieri Caputi on viheltänyt pääosin Italian kolmannella ja neljännellä sarjatasolla.