AC Milan voitti Internazionale lauantaina 3-2 Serie A:n Derby della Madonninassa, eli Milanon paikallisottelussa.

Ensimmäisenä johtoon siirtyi Inter, joka heilutti verkkoa 21. minuutilla Marcelo Brozovicin maalilla. Lautaro Martinez suojasi palloa loistavasti ja syötti sen Joaquin Correalle, joka vapautti Brozovin läpiajoon. Kroatian maajoukkuepelaaja kirmasi Milanin puolustukselta karkuun ja ujutti pallon etukulmaan.

Milan tuli tasoihin vajaan kymmenen minuutin kuluttua. Sandro Tonali pääsi Interin puoliskolla harhasyöttöön väliin ja luovutti pelivälineen juoksunsa päätteeksi Rafael Leaolle, joka laukoi kuulan maalivahti Samir Handanovicin näppien kautta verkkoon.

Leao oli vahvasti mukana myös Milanin toisessa maalissa, joka syntyi 54. minuutilla. Hän unohtui sivurajaheitossa täysin vapaaksi ja pääsi pelaamaan vasemmalta laidalta matalan keskityksen Olivier Giroud’lle, jonka pomppiva kuti löysi tiensä takanurkkaan.

Sama kaksikko oli asialla myös tunnin kohdalla, kun Milan teki kolmannen maalinsa. Giroud pudotti pallon näyttävästi kantapäällään Leaolle, joka harhautti kaksi Interin puolustajaa täysin kahville ennen kuin upotti kutinsa sisään.

Edin Dzeko iski Interille 67. minuutilla kavennusmaalin, mutta sen lähemmäksi Nerazzurri ei päässyt naapuriaan.

AC Milan nousi tuloksen myötä sarjakärkeen ja Inter putosi viidenneksi.