Rafaela Pimienta nousi maailman ehdottomien kärkipelaajien agentiksi huhtikuun lopussa, kun huippuagentti Mino Raiola menehtyi pitkän sairauden uuvuttamana.

Raiola ja Pimienta tekivät vuosien ajan yhdessä töitä ja Raiolan kuoltua Pimienta nousi agenttifirman johtoon.

Pimienta edustaa muun muassa Erling Haalandia.

Gianluca Di Marzio haastatteli Pimientaa, joka uskoo Haalandin rikkovan peräti miljardin euron siirtosumman tulevaisuudessa.

– Haalandista voi tulla ensimmäinen pelaaja, jonka siirtosumma nousee miljardiin euroon. Sinun on laitettava yhteen hänen urheilullinen arvo, markkina-arvo ja sponsoriarvo.

Mediassa on esiintynyt väitteitä, joiden mukaan Haalandin sopimuksessa on kesällä 2024 aktivoitavissa oleva 200 miljoonan euron ulosostopykälä. Pimienta ei ottanut siihen kantaa.

– Lakimiehenä olemisessa on se hyvä ja huono puoli, että tiedän, mitä en voi sanoa. Ihmiset painostavat sinua sanomaan jotain, mutta en voi puhua tästä.

– Mielestäni Erlingillä on salainen ase – nimittäin hänen isänsä. Isä välittää tyyneyttä Erlingille. Erling ei tule koskaan menettämään sitä. En ole koskaan nähnyt huippupelaajaa, joka miettisi vain rahaa.

Jos Mino Raiola tunnettiin vähintäänkin räjähdysherkkänä, oman arvonsa tuntevana ja intensiivisenä henkilönä, lienee Pimienta toisesta päästä.

– Mino oli aina hyvin intensiivinen, mutta hän oli aina paikalla ja kertoi mielipiteensä. Sanotaanko niin, että Mino oli minua räjähtävämpi. Mino kykeni suuttumaan 30 kertaa päivässä. Minä en suutu koskaan. Kun hän oli suuttunut, olin itse aina rauhallinen. Mutta kun kerran vuodessa minunkin on räjähdettävä, niin silloin Minosta tuli rauhallinen. Vaihdoimme silloin rooleja.