Antonio Cassano on tullut pelaajauransa lopettamisen jälkeen tutuksi vähintäänkin mielenkiintoisista mielipiteistään.

Pelaajaurallaan muun muassa Real Madridissa, AS Romassa, AC Milanissa ja Italian A-maajoukkueessa pelannut entinen hyökkääjä on tuonut julkisuudessa esiin monesti puhetta herättäneitä mielipiteitä ja väitteitä. Suorapuheinen Cassano on kritisoinut useita maailmantähtiä ja jopa entisiä joukkuetovereitaan.

Yksi Cassanon suosikkiaiheista on Cristiano Ronaldo. Cassano on useaan otteeseen avoimesti kritisoinut Ronaldoa. Ronaldo sai tällä kertaa osansa Striscia la Notizia -ohjelmassa.

– Ronaldo on ollut jo kolmen vuoden ajan kuin uransa lopettanut pelaaja. Hän juoksee kilometrin tuntinopeudella. Ja nyt kaiken huipuksi hän kieltäytyy pelaamastakin. En ymmärrä, miksi kaiken sen rahan kanssa hän ei päätä lopettaa uraansa ja lähteä perheensä kanssa lomalle, Cassano totesi.

Ronaldon lisäksi Juventus-luotsi Massimiliano Allegri sai osansa Cassanon kritiikistä. Cassanon mielestä Allegrin pitäisi erota Juventuksen peräsimestä. Juventuksen syyskausi on sujunut surkeasti.

– Allegrin on lähdettävä, koska hän ei ole hyvä valmentaja. Kun Allegri menestyi, oli hänellä joukkueessaan 50 mestaria. Kun hänen on itse annettava enemmän, nämä ovat ne tulokset. Allegri ei ole kykeneväinen voittamaan. Allegrin pitäisi erota, mutta epäilen, että hän olisi valmis luopumaan kaikesta siitä rahasta, Cassano viittasi jäljellä olevaan sopimukseen.