Manchester United on valmis luopumaan tähtihyökkääjästään Cristiano Ronaldosta ilmaiseksi, kertoo ESPN.

Unitedin tarjous on tiettävästi ollut voimassa jo kesästä lähtien, kun Ronaldo teki lähtöhalunsa seuralle selväksi, mutta juuri kukaan ei ole osoittanut kiinnostusta 37-vuotiaaseen portugalilaistähteen. Ainoastaan saudiarabialainen Al-Hilal on tiedustellut Ronaldon perään.

Manchester United toivoo, että siirtokorvauksesta luopuminen houkuttelisi lisää seuroja apajille, mutta Ronaldon pestaaminen ei ole halpaa puuhaa, vaikka hänestä ei maksaisi lanttiakaan. Portugalilaishyökkääjä on nimittäin yhä yksi maailman parhaiten palkatuista pelaajista.

Yksi mahdollisuus on, että United lainaa Ronaldon tammikuussa loppukaudeksi muualle, jos vain jokin seura suostuu maksamaan ainakin osan hänen palkastaan. Unitedin ja Ronaldon sopimus päättyy tämän kauden jälkeen.

Ronaldo oli vielä viime kaudella Manchester Unitedin paras maalintekijä 24 osumallaan, mutta tällä kaudella hän on saanut huomattavasti vähemmän vastuuta uuden managerin Erik ten Hagin alaisuudessa.

Portugalin maajoukkuekapteeni on viime päivinä pysytellyt otsikoissa, vaikka hän ei ole pelannutkaan. Viime keskiviikkona Ronaldo kieltäytyi menemästä vaihdosta kentälle Tottenhamia vastaan ja poistui stadionilta jo ennen loppuvihellystä.

Tempun seurauksena ten Hag pudotti Ronaldon lauantaina pelatun Chelsea-ottelun kokoonpanosta. Ronaldoa ei ole viime päivinä päästetty myöskään edustusjoukkueen harjoituksiin.