Katalonialaistoppari RogerRuxiBonet’n aika FC Interissä jää suunniteltua lyhyemmäksi, seuran ja pelaajan yhteisellä sopimuksella. Ennen turkulaisia Suomessa KTP:ta ja AC Oulua edustaneen 27-vuotiaan sopimus olisi kattanut vielä kauden 2023, mutta tämä haluaa jatkaa uraansa toisaalla.

– Puhuimme Ruxin kanssa jo kesällä hänen tulevaisuudestaan. Näissä keskusteluissa kävi selväksi, ettei hän halua jatkaa pelaamistaan Suomessa. Ymmärrän hänen näkökulmansa tässä asiassa, eikä seura halunnut olla esteenä sopimuksen päättämiselle kauden jälkeen, FC Interin urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen sanoo seuran sivustolla.

Hyvin vaikean kauden pelanneen joukkueen onnistujiin kuulunut puolustaja ehti ihastuttaa jalkapalloyleisöä pelillisten asioiden lisäksi muun muassa suomeksi antamillaan haastatteluilla.

– Ulkopuolisille ei ehkä näytä siltä, että kausi oli niin huono, mutta mielestäni olimme todellisuudessa todella kaukana tavoitteidemme saavuttamisesta. En usko että fanit olivat ylpeitä meistä tällä kaudella. Interissä ei riitä, että pääsee kahteen finaaliin ja Veikkausliigan top kutoseen. Interissä tarvitaan enemmän. Enkä puhu vain tuloksista, Interissä täytyy pelata hyvää jalkapalloa ja toteuttaa sitä pelityyliä, minkä seura on rakentanut ja olla ylpeä siitä. Mielestäni emme ole tehneet kumpaakaan, Ruxi purkaa tuntojaan.

Tie vie nyt siis Suomen rajojen ulkopuolelle.

–  Jossain vaiheessa kautta tajusin, että tämä kaikki vaikutti liikaa mielialaani ja motivaatiooni. Elämä Suomessa ei ole helppoa, jos ei todella nauti siitä työstä mitä tekee päivittäin. En tiedä mitä teen seuraavaksi. Tällä hetkellä tulevaisuuteni on jossain muualla kuin Suomessa. Ensin pitää olla hetki lomalla ja sen jälkeen mietin tulevaisuutta.