Internazionalen alkukausi Serie A:ssa on mennyt pahemman kerran penkin alle.

Kauteen suurimpana mestarisuosikkina lähtenyt hallitseva Coppa Italian mestari on Serie A:ssa vasta yhdeksäntenä.

Inter on hävinnyt jo neljä sarjaottelua. Inter hävisi viime kaudella yhteensä yhtä monta sarjaottelua. Serie A:ta johtavat Napoli ja Atalanta ovat karanneet jo kahdeksan pisteen päähän Interistä.

Interin päävalmentaja Simone Inzaghi on saanut huomattavaa kritiikkiä joukkueensa peliesityksistä ja tuloksista. Inter on hävinnyt Serie A:ssa kaikki ottelut kärkijoukkueita vastaan. Udinese, Lazio, AC Milan ja viimeisimpänä AS Roma nappasivat täyden pistepotin Interistä.

Inzaghi on akuutin potku-uhan alla.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan seurajohto päättää Inzaghin tulevaisuudesta seuraavan puolentoista viikon aikana. Inter kohtaa kahdeksan päivän sisällä kahdesti Barcelonan Mestarien liigan lohkovaiheessa ja vierailee Sassuolon isännöitävänä Reggio Emiliassa. Jos seuraavan kolmen ottelun tulokset eivät miellytä Interin seurajohtoa, saa Inzaghi potkut tehtävästään.