Sergej Milinković-Savić pelaa loistavaa alkukautta Laziossa.

Tänä syksynä yhdeksässä sarjaottelussa on syntynyt yhteensä kolme maalia ja peräti seitsemän maalisyöttöä. 27-vuotias keskikenttäpelaaja on kuulunut Lazion ehdottomiin tukipilareihin jo vuosien ajan.

Milinković-Savić on edustanut Laziota jo yli seitsemän vuoden ajan. Serbialaistähti on ollut pitkään siirtohuhujen keskipisteenä, mutta Lazio ei ole luonnollisesti suostunut luopumaan hänestä.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventus on hyvin kiinnostunut Milinković-Savićista ja on halukas hankkimaan hänet jo tammikuussa. Juventus on pelannut surkean alkukauden ja seurajohto tiedostaa joutuvansa parantamaan joukkueen tasoa kesken kauden. Juventus on valmis käyttämään 50-60 miljoonaa euroa Milinković-Savićiin.

Lehden mukaan Lazio-pomo Claudio Lotito on luvannut Milinković-Savićille ja hänen edustajalleen Mateja Kezmanille suostuvansa myymään pelaajan muihin maisemiin, jos siirtosumma on tarpeeksi korkea.

Lotiton mukaan lehden väite ei pidä paikkaansa. Sen sijaan pelaajan hinta nousee jatkuvasti.

– Minulla ei ole minkäänlaista yhteisymmärrystä Kezmanin kanssa Milinković-Savićin myymisestä tammikuussa Juventukseen tai muuallekaan. Nyt Milinković-Savićin hinta on 120 miljoonaa euroa, eikä sata miljoonaa. Hinta nousee kuukausittain, Lotito vakuutti Il Messaggerolle.