Wojciech Szczęsnyn alkukausi on ollut rikkonainen loukkaantumisten vuoksi. Szczęsny on pelannut vain viidessä Serie A:n ottelussa lihas- ja nilkkavammojen vuoksi.

32-vuotiaan Szczęsnyn sopimus Juventuksen kanssa päättyy kesällä 2024. Reilun viiden vuoden ajan Juventusta edustanut Szczęsny on toiminut joukkueen ykkösvahtina neljä vuotta. Ensimmäinen kausi sujui Gianluigi Buffonin varamiehenä, mutta sittemmin Juventuksessa ollaan luotettu puolalaisvahtiin.

Juventus katsoo kuitenkin tulevaisuuteen ja etsii tiettävästi seuraavaa pitkäaikaista uutta ykkösvahtia.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventus-pomo Federico Cherubinin kanssa työskentelevä tarkkailija oli tiistaina Sevillassa seuraamassa Betisin ja Valencian välistä ottelua.

Juventusta ottelussa edustanut tarkkailija matkusti Espanjaan seuraamaan Valencia-vahti Giorgi Mamardashviliä. 22-vuotias Mamardashvili on loistanut Valenciassa ja noussut seuran selväksi ykkösmaalivahdiksi. Valencia lunasti Mamardashvilin itselleen tammikuussa alle miljoonalla eurolla.

Juventus on iskenyt silmänsä georgialaisvahtiin ja pitää Mamardashviliä potentiaalisena tulevaisuuden ykkösmaalivahtinaan. Mamardashvilin sopimuksessa on 20 miljoonan euron ulosostopykälä.