Cody Gakpo pelasi loistavan viime kauden PSV:ssä.

Kaikki kilpailut mukaan lukien 47 ottelussa syntyi 21 maalia ja 15 maalisyöttöä.

Hollannin A-maajoukkueeseen noussut vasen laitahyökkääjä herätti useiden seurojen kiinnostuksen. Gakpo oli tiettävästi lähellä siirtoa Leedsiin, mutta sitä ei lopulta tapahtunut, sillä Gakpo halusi odottaa siirtoa vielä suurempiin ympyröihin.

Jos viime kausi meni nappiin, voi samaa sanoa tästä syyskaudesta. 18 otteluun on syntynyt jo 13 maalia ja 11 maalisyöttöä.

Gakpon päävalmentaja Ruud van Nistelrooy paljasti hollantilaislehdistölle, että pelaaja on herättänyt kiinnostusta myös muualla kuin Valioliigassa.

– Ei ainoastaan valioliigaseurat ole hänen kintereillään. Hän on uskomaton pelaaja. Gakpo on osoittanut laatunsa viimeisen 3-4 kuukauden aikana. Hänen tilastonsa, maalinsa, maalisyötöt ja ne maalit, joihin hän osallistuu.. Tietenkin se herättää maailman parhaiden seurojen kiinnostuksen.

– Hänessä on hyvää se, että kyseessä on vasta 23-vuotias pelaaja, joka on täysin keskittynyt omaan kehittymiseensä, jotta hänestä tulisi entistä parempi. Gakpo pelaa hyvin PSV:ssä ja antaa kaikkensa seuralleen. Lisäksi hän keskittyy pelaamaan hyvät MM-kisat Louis van Gaalin alaisuudessa.

Van Nistelrooy tiedostaa, ettei Gakpo pelaa tällä menolla enää kauan PSV:ssä.

– Gakpo on loistavassa iskussa ja haluaa jatkaa samalla tavalla. Sitten kun aika koittaa, tekee hän tarvittavat päätökset, van Nistelrooy viittasi tulevaisuudessa odottavaan siirtoon.