Viime viikonloppu oli suomalaispelaajille tehokas ympäri Eurooppaa.

Alkukauden maalinteon vaikeuden kanssa kamppaillut Joel Pohjanpalo teki ensimmäisen maalinsa Venezialle. Pohjanpalo puski komeasti joukkueensa avausmaalin Cagliari-voitossa. Helsinkiläiskärki pelasi muutenkin vahvan ottelun Cagliarissa, ja laukoi pallon kerran tolppaankin.

Englannissa Teemu Pukki onnistui jälleen maalinteossa. Pukki iski voittomaalin, kun Norwich voitti Blackpoolin Mestaruussarjassa 1-0. Maali oli Pukille kauden neljäs. Edelliseen neljään otteluun on syntynyt neljä maalia.

Myös kolmas Huuhkajat-kärki onnistui maalinteossa. Nimittäin kesällä Puolan pääsarjaan siirtynyt Benjamin Källman iski maalin Radomiakin verkkoon. Cracovia voitti ottelun 2-0. Källman syötti joukkueensa toisen maalin. Källman on viimeistellyt kolme maalia Ekstraklasassa.

Huuhkajissa tänä vuonna debytoinut Mikael Soisalo iski maalin Latvian pääsarjassa, kun Riga FC voitti vieraskentällä Super Novan 4-1. Soisalo on saanut mukavasti vastuuta kuluvalla kaudella Latviassa, ja kuuluu joukkueensa luottopelaajiin.

Edellisen kerran Huuhkajissa kaksi vuotta sitten nähty Simon Skrabb teki kaksi maalia Helsingborgin verkkoon sunnuntaina. Tammikuussa Kalmarin riveihin siirtynyt laitahyökkääjä pelaa varsin hyvää kautta Ruotsin pääsarjassa. 21 ottelussa on syntynyt kolme maalia ja neljä maalisyöttöä.