Eri ikäkausimaajoukkueista hyvin tuttu laitapuolustaja Juho Hyvärinen on solminut FC Interin kanssa sopimuksen kaudesta 2023. Sopimus sisältää option lisävuodesta.

RoPS:sta Turkuun vuoden 2021 alussa saapunut 22-vuotias on saanut tällä kaudella etenkin jo väistyneen valmentaja Miguel Graun alaisuudessa odotettua vähemmän peliminuutteja.

– Tietysti on jäänyt vähän hampaankoloon se, että en ole saanut sitä vastuuta ja sitä pelimäärää ja -aikaa mitä oon ite halunnut. Tietenkin se on itestä myös kiinni, mutta totta kai se on jäänyt hampaankoloon vähän, ja mä aion siitä jatkaa, Hyvärinen sanoo seuran sivustolla.

Päätös jäämisestä ei sinällään ollut vaikea.

– Täällä on erilaiset resurssit kuin muualla Suomessa, ja mä tiedän, että täällä pystyy kehittymään pelaajana vielä enemmän, ja myös ihmisenä. Täällä on huippuresurssit työskennellä ja koko staffi on niin ammattimaista, että oli oikein helppo päätös jatkaa.

Puolustajan mainitseman staffin keulakuvaksi FC Interiin saapuu ensi kaudesta alkaen päävalmentaja Jarkko Wiss, jonka painoarvoa uusien sopimusten syntymisessä tuskin on turha vähätellä.

Hyvärinen katsoo ensi kauteen optimistisena.

– Ensimmäinen tavoite on tietenkin, että pysyy kunnossa fyysisesti ja henkisesti. Sitä kautta sitten lähtee saamaan niitä peliminuutteja ja vastuuta joukkueessa, ja kehittyä, kehittyä, kehittyä,

Vain muutamaa päivää Hyvärisen sopimusta aiemmin turkulaiset kertoivat oman kasvattinsa, toppari Juuso Hämäläisen kanssa tekemästään, vuoden 2024 loppuun ulottuvasta jatkosopimuksesta.