Ángel Di María siirtyi kesällä vapaana agenttina Juventukseen.

Di Marían sopimus PSG:n kanssa päättyi, eikä PSG uusinut pitkäaikaisen avainpelaajansa sopimusta. Matka jatkui Pohjois-Italiaan.

Di Marían syyskausi Juventuksessa on ollut hyvin rikkonainen. Di María on kärsinyt useista loukkaantumisista ja lisäksi ollut muutaman ottelun pelikiellossa. Peliminuutit ovat siten jääneet vähäisiksi.

Hän kuuluu siitä huolimatta Qatarin MM-lopputurnauksessa Argentiinan ehdottomiin avainpelaajiin.

Di Marían nykyinen sopimus Juventuksen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Italialaismedian mukaan osapuolet eivät tee jatkosopimusta, sillä Juventus joutuu pienentämään palkkabudjettiaan ensi kaudeksi.

Kokenut laitahyökkääjä haluaa palata pian Argentiinan pääsarjaan. Di Marían toive on edustaa jälleen kasvattajaseuraansa Rosario Centralia.

– Tiedän sen olevan vaikeaa. Monen asian pitäisi tapahtua. Näen kotona argentiinalaiset tv-kanavat ja seuraan jatkuvasti argentiinalaista jalkapalloa. Olen sanonut aina, että kaikkien argentiinalaispelaajien unelma on pelata Euroopassa, mutta minun unelmani on pukea jälleen Centralin paita päälle. En piilottele totuutta. Se on mielipiteeni. Jos saan mahdollisuuden, haluaisin toteuttaa sen, Di María totesi El Juego Sagradolle.