FC Hongan ja FC Interin välinen Veikkausliigan ylemmän loppusarjan ottelu sai torstaina sosiaalisessa mediassa runsaasti negatiivista palautetta tv-lähetyksestään.

Ruudun selostaja Kim Kallström kertoi ottelun alla, että peli kuvataan matalammasta kuvakulmasta kuin yleensä, koska nosturi, jonka päältä pelejä normaalisti kuvataan, on oikosulussa, eikä Espoon kaupunki ole ehtinyt sitä korjaamaan.

Olosuhteiden takia syysaurinko paistoi suoraan kameraan, jolla jouduttiin kuvaamaan peliä pylväiden takaa.

Ilveksen tähtipelaaja Petteri Pennanen toivoi Twitterissä, että Espoossa ja muuallakin saadaan olosuhteet pikimmiten paremmaksi.

– Rakastan suomalaista futista paljon, mutta ihan oikeesti. Kuvaus maantasalta, tolppia edessä, aurinko yms. Toivottavasti Espoossa ja monella muulla paikkakunnalla uus stadion tulee nopeasti, kommentoi Pennanen.

Palautetta on tullut myös monelta muulta Veikkausliigan seuraajalta.

– Suomen pääsarjan televisiointia… Harmi, ettei tuo paalu osu auringon eteen. Ei niin häikäisisi. Koska aletaan vaatimaan parempaa muuallakin, kuin vain maksavien katsojien toimesta?

– Varmasti hieno maali, mutta en nähny, kun aurinko paisto silmiin.

– Ei hyvää iltapäivää mitä kuraa Veikkausliigan Honak vs Inter kuvaus on. Aurinko suoraan linssiin ja tolpat näppärästi edessä.

– Kieltämättä surkuhupaisaa, että Veikkausliigan ottelua joudutaan kuvaamaan niin että tolpat edessä ja aurinko häikäisee silmiin kun Espoon kaupunki ei ehtinyt korjaamaan nosturia. Hieman riittänee vielä töitä sarjan arvostuksen nostamiseksi.

– Onko tämä nyt jotain sellaista vitsihuumoria? Siinä on kyllä taas todella timanttisen tasokas lähetys tulilla Tapiolassa. Kaveri ei suostu uskomaan, että kyseessä on pääsarjatason futismatsi. En voi syyttää miestä. Itselläkin vaikeuksia uskoa.

Honka voitti ottelun 2-1.

Petteri Pennanen

@petepennanen
Rakastan suomalaista futista paljon, mutta ihan oikeesti. Kuvaus maantasalta, tolppia edessä, aurinko yms. Toivottavasti Espoossa ja monella muulla paikkakunnalla uus stadion tulee nopeasti. #veikkausliiga

Juha Ruoho 🇺🇦

@JohanGras
Ei hyvää iltapäivää mitä kuraa #veikkausliiga pelin Honak vs Inter kuvaus on. Aurinko suoraan linssiin ja tolpat näppärästi edessä. @RuutuUrheilu #espoo

Aleksanteri Tani

@AleksanteriTani
Kieltämättä surkuhupaisaa, että #Veikkausliiga ottelua joudutaan kuvaamaan niin että tolpat edessä ja aurinko häikäisee silmiin kun Espoon kaupunki ei ehtinyt korjaamaan nosturia. Hieman riittänee vielä töitä sarjan arvostuksen nostamiseksi. #suomifutis

Arto Kuuluvainen

@kuuluvainen
Onko tämä nyt jotain sellaista vitsihuumoria? Siinä on kyllä taas todella timanttisen tasokas lähetys tulilla Tapiolassa.

Kaveri ei suostu uskomaan, että kyseessä on pääsarjatason futismatsi. En voi syyttää miestä. Itselläkin vaikeuksia uskoa.
#Veikkausliiga #TVhommat

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI ⚽️

Veikkausliigaviikon ensimmäinen täysosuma lähtee Agon Sadikun jalasta 🎯

@EsportHonka johtaa 1–0!

#veikkausliiga #tunnustaväriä
#HONINT

Artikkelia päivitetään.