Juventuksen alkukausi on sujunut surkeasti.

Seura on Serie A:ssa kahdeksantena kymmenen pistettä perässä sarjakärki Napolia. Mestarien liigan lohkossaan Juventus on kolmantena ja tarvitsee melkoista ihmettä päästäkseen kilpailun pudotuspeleihin.

Juventus on joutunut tulemaan toimeen koko alkukauden ilman Paul Pogbaa ja Federico Chiesaa, jotka kuuluvat kunnossa ollessaan lähtökohtaisesti joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin. Pogba palasi kesällä Juventukseen, mutta loukkasi polveaan, eikä ole pelannut vielä minuuttiakaan kuluvalla kaudella. Chiesa sai tammikuussa polvivamman, eikä ole toistaiseksi palannut pelikentille.

Kaksikon tilanne on kuitenkin muuttumassa tuota pikaa.

Chiesa on jo palannut joukkueharjoituksiin. Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri vahvisti torstaisessa lehdistötilaisuudessaan, ettei Chiesa ole vielä kokoonpanossa perjantaina Empoli-ottelussa. Sen sijaan viikonlopun jälkeen Chiesa on jo todennäköisesti Allegrin käytettävissä. Pogba on myös harjoitellut joukkueen kanssa ja italialaismediassa pidetään mahdollisena, että Pogba on mukana jo ensi viikon Benfica-ottelun kokoonpanossa.