Mauro Icardi siirtyi syyskuussa PSG:stä lainalle Galatasarayhin. Lainasopimus kattaa kuluvan kauden.

Argentiinalaiskärki jäi olemattomalle vastuulle PSG:ssä, eikä kuulunut seuran suunnitelmiin, joten edessä oli lainasiirto muihin maisemiin.

Icardi on ollut viime aikoina enemmän julkisuudessa siviilielämänsä kuin jalkapallon vuoksi. Icardi on eroamassa vaimostaan Wanda Narasta, joka työskentelee hyökkääjän agenttina.

Implacables haastatteli Naraa. Mediassa on usein puhuttu siitä, miten todellisuudessa Icardin asioita hoitaisi muut agentit, mutta Nara kiisti väitteet.

– Olen hänen ainoa agenttinsa. Joskus mukana on muita osapuolia, mutta esimerkiksi Galatasaray-siirrossa olin Icardin ainoa agentti. Minusta voidaan sanoa, mitä ikinä haluattekaan, mutta Euroopassa toimin vain agenttina.

– Ainoastaan puuttuu se, että laittaisin itse nappikset jalkaan ja menisin kentälle pelaamaan. Roolini on löytää Icardille paras mahdollinen sopimus ja uskon, että tänä päivänä hänellä on parempi sopimus kuin puolella koko Argentiinan A-maajoukkueesta.

Icardin ura on laskusuhdanteessa, mutta Nara uskoo hyökkääjän voivan nousta vielä entiseen loistoonsa.

– Icardi oli tilanteessa, jossa hän halusi siirtyä toiseen seuraan saadakseen uuden kokemuksen ja päästäkseen pelaamaan. Mielestäni Icardin entisessä ja nykyisessä seurassa ei ole suurta eroa. Hän voi olla vielä se menneisyyden maalintekijä, mutta se riippuu hänestä. Minä keskityn paperityöhön. Tästä puuttuu vain se, että menen itse pelaamaan.