Ferran Jutglà siirtyi kesällä Barcelonasta belgialaiseen Club Brüggeen.

Hyökkääjä siirtyi reilu vuosi sitten Espanyolin organisaatiosta Barcelonan B-joukkueeseen. Jutglà sai vastuuta myös edustusjoukkueessa yhdeksässä ottelussa.

23-vuotias Jutglà on toden totta esiintynyt edukseen Club Brüggessa. 14 ottelussa on syntynyt kahdeksan maalia ja viisi maalisyöttöä. Tahti on ollut hurja niin Belgian pääsarjassa kuin Mestarien liigassakin. Mestarien liigan lohkovaiheessa Jutglà teki maalin ja syötti toisen Portoa vastaan. Sama tapahtui myös tiistai-iltana Atlético-ottelussa.

Espanjan A-maajoukkueella on pienoinen hyökkääjäongelma, sillä Gerard Moreno saattaa jäädä sivuun MM-lopputurnauksesta loukkaantumisen vuoksi.

Lisäksi maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique on päätöksillään osoittanut, ettei luota Celtan huippumaalintekijänä tunnettuun Iago Aspasiin. Espanjalaismediassa on siten arvuuteltu, voisiko ensimmäistä kokonaista kauttaan pääsarjassa pelaava Jutglà olla Enriquen todellinen yllätysvalinta MM-kisajoukkueeseen.