Franck Ribéry on lopettanut pelaajauransa.

Ribéry ilmoitti päätöksestään perjantaina. Ribéry pelasi alkukaudella kaksi ottelua Salernitanan paidassa, mutta jäi sittemmin sivuun loukkaantumisen vuoksi.

39-vuotias Ribéry pelasi upean uran. Hänet muistetaan parhaiten vuosistaan Bayern Münchenissä. Ribéry edusti Bayernia 12 vuoden ajan ja pelasi seurassa komeat 425 ottelua. Ribéry voitti Bayernissa muun muassa yhdeksän Bundesliigan mestaruutta ja kertaalleen Mestarien liigan.

Ribéry valittiin myös kahdesti Ranskan vuoden parhaaksi jalkapalloilijaksi. UEFA palkitsi Ribéryn vuoden parhaaksi pelaajaksi vuonna 2013. Ribéry pelasi myös mittavan uran Ranskan A-maajoukkueessa ja oli mukana useissa arvoturnauksissa. Ribéry oli häviämässä MM-finaalia Italialle kesällä 2006.

Uran viimeiset kolme vuotta sujui Italiassa, joista kaksi Fiorentinassa ja viime vuosi Salernitanassa. Ribéry liittyy Salernitanan valmennusryhmään.