Casemiro siirtyi elokuussa Real Madridista Manchester Unitediin noin 70 miljoonalla eurolla.

Puolustava keskikenttäpelaaja on kuitenkin jäänyt hyvin pieneen rooliin uudessa seurassaan. Casemiro on pelannut neljässä Valioliigan ottelussa yhteensä noin 80 minuuttia. Eurooppa-liigassa Casemiro on päässyt kerran avauskokoonpanoon.

Pelaajaurallaan Manchester Unitedia 12 vuoden ajan edustanut Rio Ferdinand kummasteli Vibe with Five -podcastissaan Casemiron pientä roolia.

– Casemiro on voittanut viidesti Mestarien liigan. Hän on loistava puolustava keskikenttäpelaaja ja saattaa olla roolissaan maailman paras. Sitten hän siirtyi Manchester Unitediin. Haluaisin tietää, miten tämä tilanne vaikuttaa häneen, Ferdinand viittasi Casemiron pieneen rooliin.

– Hän todennäköisesti ajattelee olevansa onnellinen siirrosta Manchester Unitediin, mutta ei tunne itseään arvostetuksi. Kummastelisin, jos asia ei olisi niin.

Podcastin muiden jäsenten mielestä Casemiro ei ole toistaiseksi osoittanut laatuaan. Ferdinand ei ollut samaa mieltä.

– Casemiroko ei ole osoittanut laatuaan? Olkaa hiljaa. Sanotte tyhmyyksiä. Casemiro oli Mestarien liigan finaalin arvokkain pelaaja muutama kuukausi sitten. Se oli viides Mestarien liiga, jonka hän voitti. Hän oli Real Madridin avainpelaaja, mutta täällä hänet on jätetty sivuun.

– Ei Casemiroa voi tuomita. Hän on tottunut saamaan pallon, ja sen jälkeen hänellä on ollut viisi vaihtoehtoa, minne syöttää se. Muun muassa Luka Modricin, Karim Benzeman ja Toni Kroosin kaltaisia vaihtoehtoja. Nyt hän katsoo pallon kanssa eteenpäin, eikä hänellä ole tuollaisia vaihtoehtoja, joten hän tarvitsee aikaa.