Valioliigaseura Wolves käytti kesällä yli 130 miljoonaa euroa pelaajahankintoihin, mutta suuret satsaukset eivät ole näkyneet alkukauden aikana tuloksissa.

Wolves on voittanut kauden kahdeksasta ottelustaan ainoastaan yhden, ja on jämähtänyt sarjan pohjamutiin. Viimeisimmän tappionsa Wolves kärsi lauantaina, kun West Ham voitti kotikentällään Sudet 2-0-lukemin.

Tappio West Hamille saattoi koitua Wolvesin manageri Bruno Lagen kohtaloksi.

Telegraphin mukaan Wolvesin seurajohto on suuresti pettynyt joukkueen viimeaikaisiin tuloksiin ja managerivaihdos on vakavasti harkinnassa.

Lagen ja Wolvesin ongelmat eivät kohdistu pelkästään alkukauteen vaan myös viime kauden loppuun. Sudet on voittanut huhtikuun alun jälkeen vain yhden valioliigaottelun 15:sta ja ollut kyseisellä aikavälillä sarjan selvästi heikoin joukkue.