Tottenham Hotspurin managerina tätä nykyä toimiva Antonio Conte myöntää, että yhteistyö keskikenttäpelaaja Christian Eriksenin kanssa kiinnostaisi edelleen. Italialainen valmensi Erikseniä Internazionalessa ennen tämän sydänkohtausta.

Brentfordissa paluun valioliigakentille tehnyt 30-vuotias liitettiin viime kesän huhuissa myös Spursiin, jota hän edusti aiemmin urallaan yli kuuden vuoden ajan. Tie vei kuitenkin Manchester Unitediin.

– Nautin työskentelystä Christianin kanssa, ja haluaisin valmentaa häntä joukkueessani edelleen. Siirtomarkkinat ovat mutkikkaat, ja hän teki kuitenkin ison päätöksen allekirjoittessaan kolmen vuoden sopimuksen Unitedin kanssa.

Keskiviikkona Old Traffordilla vierasjoukkueena esiintyy Tottenham.

– Toivon Christianille ja hänen perheelleen kaikkea hyvää, ja hänelle myös kentällä hyvää – paitsi meitä vastaan, Conte sanoi tavan mukaan.