Huuhkajat-hyökkääjä Joel Pohjanpalo, 28, avasi tänään lauantaina kauden maalitilinsä.

Kesällä Bayer Leverkusenista Veneziaan siirtynyt Pohjanpalo teki ensimmäisen maalinsa Venezia-paidassa vierasottelussa Cagliaria vastaan.

Cagliari johti ottelua avausjakson jälkeen 1-0, mutta Pohjanpalo puski pelin tasoihin heti toisen puoliajan alussa. Suomalaishyökkääjä löi alkutahdit Venezian hurjalle toiselle jaksolle, jonka aikana vieraat tekivät peräti neljä maalia.

Venezian tehokkaimpana pelaajana kunnostautui Real Madridissakin uransa aikana pelannut venäläishyökkääjä Denis Cheryshev, 31, joka teki Venezian 2-1- ja 3-1-johtomaalit.

Pohjanpalo pelasi Venezian 4-1-vierasvoittoon päättyneessä ottelussa 74 minuuttia. Voitto oli Venezialle vasta kauden toinen.

Venezia FC

@VeneziaFC_EN
Right back in it. Cuisance whips in the corner and Pohjanpalo rises to head in his first goal for the club.

50’ | Cagliari 1-1 Venezia