Veikkausliigassa päättyneellä kaudella seitsemänneksi sijoittunut AC Oulu kertoi maanantaina kahdesta pelaajaliikkeestä.

– AC Oulusta viime kesänä kesken kauden Seinäjoelle lainalle siirtynyt Moshtagh Yaghoubi ei jatka joukkueessa. Pelaaja ja seura ovat purkaneet sopimuksen yhteistymmärryksessä. Yaghoubi pelasi Laivastonsinisten keskikentällä alkukaudesta 11 virallisessa ottelussa Veikkausliigaa ja cupien pelejä, joissa syntyi yksi maali. AC Oulu kiittää Mosaa ajastaan Laivastonsinisissä ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon.

Yaghoubin tavoin linkkejä SJK:n suuntaan omaava puolustaja Cristian Valencia puolestaan on liittynyt oululaisten riveihin. Viime keväänä seinäjokiset jättäneen kolumbialaisen kerrottiin jatkavan uraansa kotimaassaan, mutta nyt tie on vienyt entistä pohjoisempaan.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saadaan Cristian Ouluun. Ensi kaudelle joukkue on tähän mennessä nuorentunut aika lailla, joten oli tärkeää saada kokemusta joukkueeseen sekä tälle tärkeälle pelipaikalle, sanoo urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen seuran sivustolla.

Valencian sopimus kattaa ensi kauden, ja sisältää option kaudesta 2024.